تاریخ انتشار: شنبه 1403/12/25 - 09:20
کد خبر: 532370

قیمت جهانی نفت امروز ۱۴۰۳/۱۲/۲۵

 قیمت جهانی نفت امروز ۱۴۰۳/۱۲/۲۵

قیمت هر بشکه نفت برنت دریای شمال امروز با ۷۰ سنت معادل ۱ درصد افزایش به ۷۰ دلار و ۵۸ سنت رسید.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ قیمت نفت 1 درصد افزایش یافته و این هفته را بدون تغییر نسبت‌به هفته گذشته به پایان می‌رساند. سرمایه‌گذاران درحال بررسی کاهش احتمال پایان سریع جنگ اوکراین هستند که می‌توانست بشکه‌های نفت روسیه را به بازارهای غرب بازگرداند.

قیمت هر بشکه نفت برنت دریای شمال امروز با 70 سنت معادل 1 درصد افزایش به 70 دلار و 58 سنت رسید. نفت وست تگزاس اینترمدیت آمریکا هم 63 سنت معادل 3.95 درصد افزایش 67 دلار 18 سنت معامله می‌شود.

نفت برنت 1.5 درصد و نفت آمریکا 1.7 درصد در معاملات روز گذشته کاهش قیمت داشتند.

هر دوی این شاخص‌های نفتی این هفته را بدون تغییر نسبت‌به هفته گذشته به پایان می‌رسانند.

تحلیلگران کامرزبانک می‌گویند نفت برنت طی دو هفته گذشته حدود 70 دلار در هر بشکه معامله شده است و شرایط اخبار سیاسی نشان می‌دهد آیا نفت در این هفته از این سطح بالاتر می‌رود یا نه.

ولادیمیر پوتین رئیس‌جمهور روسیه در روز پنجشنبه گفت مسکو اساساً از پیشنهاد آمریکا برای آتش‌بس در اوکراین حمایت می‌کند، اما برخی شرایط باید مشخص شوند تا جنگ به‌سرعت پایان یابد.

ترامپ در روز جمعه دوباره روسیه را برای موافقت با پیشنهاد آتش‌بس تحت فشار گذاشت. دولت ترامپ اعلام کرده بود مجوز نقل‌وانتقال مالی انرژی با مؤسسات مالی روسیه در این هفته منقضی می‌شود. شرکت‌های دولتی چین هم واردات نفت از روسیه را به‌خاطر خطر تحریم‌ها کاهش داده‌اند.

پس‌از درخواست آمریکا برای گفتگوهای هسته‌ای با تهران، چین و روسیه در کنار ایران ایستادند. دیپلمات‌های ارشد این دو کشور می‌گویند گفتگو باید براساس احترام متقابل از سر گرفته شده و تمام تحریم‌ها برداشته شوند.

آژانس بین‌المللی انرژی در روز پنجشنبه هشدار داد رشد تولید نفت آمریکا و ضعف بیش‌ازحد انتظار تقاضای جهانی باعث می‌شود عرضه جهانی نفت در سال جاری میلادی حدود 600 هزار بشکه در روز فراتر از تقاضا باشد.

شرایط بی‌ثبات اقتصاد کلان ناشی از تشدید جنگ‌های تجاری بین آمریکا و سایر کشورها باعث شد آژانس بین‌المللی انرژی پیش‌بینی خود از رشد تقاضا در سه‌ماهه پایانی 2024 و سه‌ماهه اول سال جاری میلادی را کاهش دهد.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
مهلت ثبت‌نام آزمون اختصاصی پذیرش دانشجو معلم سال ۱۴۰۵ تمدید شد
اثرگذاری زنان در سیاست پدیده‌ای نوین در تاریخ معاصر است
بازرسان آژانس در ایران حضور دائمی ندارند
بهترین عکس‌های هوایی‌ سال ۲۰۲۵
صدور هشدار نارنجی هواشناسی تهران
واکنش «دنیس» به حضور در تیم ملی فوتبال ایران
پذیرش دانشجوی مشترک توسط دانشگاه های ملی مهارت و شهید رجایی
مجلس به موضوع افزایش تعرفه خدمات گمرکی ورود خواهد کرد
رتبه بیستم دنیا همچنان در اختیار تیم ملی ایران
معاون آموزش ابتدایی در فهرست پژوهشگران پراستناد جهان اسلام
لگوی هوشمندسازی کلاس‌های درس به تأیید رئیس‌جمهور رسید
به نوبت‌بندی آب نخواهیم رسید
نصب توربین باد در دانشکده مهندسی مکانیک دانشگاه صنعتی شریف
نظر رنجبر در مورد حذف آزمون جامع
از ضرورت توجه به بازار ارز تا تذکر به برخی مسئولین بانک مرکزی
ابلاغ اجرای دور جدید عملیات روانی رژیم اسرائیل درباره حمله به ایران
اعزام ۵۲ نفر از مدیران و معلمان به کشور چین با هدف توانمندسازی حرفه‌ای
چهار بازی تیم ملی فوتبال ایران قطعی شد
تصویر زن در مطبوعات دهه شصت
میانگین بارش‌های کل کشور تا نیمه بهمن به وضعیت نرمال می‌رسد
ثبت‌نام بیش از یک میلیون نفر در سامانه اشتغال بهزیستی
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top